Anketa IBU za ljubitelje biatlona

Ljubitelji biatlona! Mednarodna biatlonska zveza IBU želi tako kot lani slišati vaše mnenje, kako bi ta šport naredili še bolj privlačen. Vesela bo vaše povratne informacije, da bo lahko v prihodnosti biatlonsko izkušnjo še izboljšala. Hkrati pa lahko osvojite tudi zelo posebno nagrado.

Raziskava iz leta 2020 je namreč omogočila dober vpogled v vedenje in pričakovanja ljubiteljev biatlona. Pri IBU pa bi želeli vedeti še veliko več o svoji globalni bazi oboževalcev, zato so se odločili, da v času IBU svetovnega prvenstva v biatlonu 2021 na Pokljuki izvedejo novo.

Za izvedbo ankete, ki vam bo vzela manj kot deset minut časa, se je IBU povezala s strokovnjaki za športne podatke Two Circles. Najdete jo tukaj: http://bit.ly/IBUFanSurvey. Več o anketi, nagradi in pogojih sodelovanja pa si lahko preberete na http://bit.ly/3u4MwGz.

Anketa poteka od 16. februarja do 2. marca 2021. Vsi sodelujoči bodo imeli priložnost sodelovati v žrebu za enodnevni obisk ene od tekem IBU svetovnega pokala v naslednji sezoni (2021/22) za dve osebi po lastni izbiri.