Mercator Veleprodaja – partner svetovnega prvenstva v biatlonu

Vsakodnevna redna in nemotena dostava hrane in pijače na prizorišče letošnjih tekmovanj najboljših biatloncev in biatlonk na svetu je izziv že zaradi razmeroma visoke nadmorske višine. Poleg tega so se dostavljalci vsaj v prvem delu IBU svetovnega prvenstva v biatlonu 2021 na Pokljuki soočali z neugodnimi vremenskimi razmerami, izredno nizkimi temperaturami in zasneženimi cestami.

Ključno vlogo dobavitelja hrane in pijače na svetovnem prvenstvu ima Mercator Veleprodaja. Skrbi za oskrbo s hrano in pijačo tekmovalcev, njihovih spremljevalnih ekip, predstavnikov organizatorja in tudi gostov hotela Center na Pokljuki, v katerem je v času prvenstva nastanjenih kar nekaj reprezentanc.

Mercator je partner organizatorjev tekem svetovnega pokala v biatlonu na Pokljuki že več kot 20 let, zato ni nič čudnega, da živilske izdelke dostavlja tudi v času še večjega dogodka – svetovnega prvenstva.

V Mercatorjevi veleprodaji priznavajo, da svetovno prvenstvo v biatlonu na Pokljuki sodi med organizacijsko zahtevnejše športne dogodke v Sloveniji. A kot dodajajo, so kos tudi tako velikim izzivom. Nenazadnje je njihov slogan “Uresničujemo vaše velike načrte”.