Spremljajte svetovno prvenstvo na Pokljuki

IBU svetovno prvenstvo v biatlonu 2021 Pokljuka se bo danes začelo tudi v tekmovalnem smislu, prva tekma je na sporedu ob 15. uri, naslednje bodo sledile vse do prihodnje nedelje. Čeprav so obiskovalci na prizorišču tekmovanj zaradi epidemioloških razmer prepovedani, pa lahko utrip s prvenstva podoživite v svojemu domu.

Prenose vseh tekem si lahko ogledate na drugem programu Televizije Slovenija, prav tako lahko kar iz svoje dnevne sobe za svoje najljubše biatlonke in biatlonce tudi navijate – prijavite se lahko na spletni strani Zavarovalnice Triglav. Na virtualni tribuni bodo prenašali zgolj sliko, z navijaškimi vzkliki in morda tudi zvoki raglje pa boste morali svojo dnevno sobo zapolniti sami. Navijajte tako na glas, kot so to pripravljeni sprejeti vaši sosedi!

Dogajanje na Rudnem polju lahko dnevno spremljate tudi na uradnih družbenih omrežjih tekmovanj – Biathlon Pokljuka. Najdete nas na Instagramu, Facebooku in Twitterju. Tam boste vsakodnevno lahko preizkusili tudi svoje znanje o biatlonu. Začnemo že danes!