Dragi ljubitelji biatlona,

Organizacijski odbor Pokljuka je sprejel odločitev, da omeji število gledalcev na prizorišču, saj tako lahko zagotovi večjo varnost vsem udeležencem. Preberite več tukaj.

V skladu s predpisi in zahtevami državnih organov in odgovornih institucij bo na IBU svetovnem prvenstvu v biatlonu 2021 Pokljuka po trenutnih odločitvah dovoljeno do največ 500 dnevnih obiskovalcev. Na voljo bo enotna vstopnica, ki bo v paketu ponujala: prevoz z Bleda na Pokljuko in nazaj, gostoljubje v šotoru (prehrana in pijača), ogled tekem na posebni tribuni. 

  • Imetnikom vstopnic nudimo priložnost, da obstoječo vstopnico prednostno nadgradijo v novo vstopnico. Prosimo, kontaktirajte nas za nadaljnje informacije. Dosegljivi smo na telefonski številki 04 279 19 19 ali na elektronskem naslovu tickets@biathlon-pokljuka.com 
  • Če ste imetnik katere koli vstopnice in želite prejeti povračilo, preberite spodnje pogoje.

Za vse ostale pa – ne obupajte še! Imeli boste priložnost biti del največjega biatlonskega dogodka v sezoni. Spremljajte nas! 🙂

CENIK VSTOPNIC

PAKET GOSTOLJUBJA: prevoz z Bleda na Pokljuko in nazaj, gostoljubje v šotoru (prehrana in pijača), ogled tekem na posebni tribuni.
ODRASLI
DNEVNA VSTOPNICA (Ponedeljek – Petek)
200 EUR
DAILY TICKET (Saturday – Sunday)
250 EUR
GENERAL TICKET (all days)
1.550 EUR
Multipass BLUE (10-14 Feb)
700 EUR
Multipass GREEN (15-21 Feb)
900 EUR
Multipass WHITE (16-18 Feb)
550 EUR
OTROCI
DAILY TICKET (children born in 2016 and younger)
free entry
DAILY TICKET (children born 2009-2015)
50 EUR
GENERAL TICKET (all days) and MULTIPASS (children born in 2016 and younger)
free entry
GENERAL TICKET (all days) (children born 2009-2015)
350 EUR
Multipass BLUE (10-14 Feb) (children born 2009-2015)
150 EUR
Multipass GREEN (15-21 Feb) (children born 2009-2015)
200 EUR
Multipass WHITE (16-18 Feb) (children born 2009-2015)
130 EUR

PRICES FOR PERSONS WITH DISABILITIES (WHEELCHAIR USERS) and one companion
50% discount on regular prices with 1+1 ticket

PRODAJA VSTOPNIC

Prodaja vstopnic se bo nadaljevala v januarju 2021.

Uradna prodaja vstopnic poteka preko pisarne OO Pokljuka (tickets@biathlon-poljuka.com), posrednika pri prodaji pa sta Eventim SI d.o.o. in Petrol Tickets.

Eventim in Petrol Tickets delujeta zgolj kot posrednika, ki v imenu organizatorja prodajata vstopnice. Kupcu sta odgovorna izključno za del, ki se nanaša na nakup in dostavo vstopnic. Z vstopnicami v celoti upravlja organizator, ki je tudi izdajatelj vstopnic.

SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

SPLOŠNA DOLOČILA

Cene vstopnic veljajo za eno osebo in na določen dan. Na voljo bo omejeno število vstopnic.

Največje število vstopnic, ki jih lahko kupi z enim nakupom, je 10 (preko interneta).

Vse vstopnice vključujejo brezplačen prevoz na relaciji Bled – Pokljuka – Bled, gostoljubje v šotoru (hrana in pijača), vstop na posebno tribuno. 

Popusti se medsebojno izključujejo.

V ceno vstopnice je vštet DDV. Organizator si pridružuje pravico do spremembe cen vstopnic v primeru spremembe višine DDV-ja.

Večdnevne vstopnice niso prenosljive.

GENERALNA VSTOPNICA je veljavna na vse tekmovalne dni (10. – 21. 2. 2021).

MULTIPASS MODRA vstopnica je veljavna od 10. do vključno 14. februarja 2021.

MULTIPASS ZELENA vstopnica je veljavna od 15. do vključno 21. februarja 2021.

MULTIPASS BELA vstopnica  je veljavna od 16. do vključno 18. februarja 2021.

OTROŠKE VSTOPNICE

Posebni pogoji veljajo za VIP območja. Otroci do 6 leta starosti (letnik 2016 in mlajši) imajo prost vstop na območja VIP, ampak nimajo zagotovljenih sedežev. Vstopnico lahko prevzamejo brezplačno v Info Centru Triglavska roža na Bledu, ta pa jim bo omogočala vstop na enako VIP območje kot spremljevalcu. Ob prevzemu brezplačne vstopnice je potrebno priložiti osebni dokument otroka.

IBU REGISTRIRANE NAVIJAŠKE SKUPINE

IBU registrirane navijaške skupine ob nakupu 10 vstopnic (za isti dan in isto kategorijo) prejmejo eno posebno vabilo OO Pokljuka, ki velja kot vstopnica. Prošnjo za vstopnice, s priloženim potrdilom IBU o registraciji fan kluba, pošljejo direktno na Organizacijski odbor Pokljuka (tickets@biathlon-poljuka.com).
Ob nakupu preko spleta se plača redna cena vstopnic.

SKUPINSKE VSTOPNICE

Z naročilom vsaj 21 vstopnic za skupine (za isti dan in isto kategorijo) je 21-a vstopnica posebno vabilo OO Pokljuka, ki velja kot vstopnica. Prošnja za skupinski popust mora biti naslovljena direktno na Organizacijski odbor Pokljuka (tickets@biathlon-poljuka.com).
Ob nakupu preko spleta se plača redna cena vstopnic.

VSTOPNICE PO ZNIŽANIH CENAH / OSEBE S POSEBNIMI POTREBAMI

Za osebe s posebnimi potrebami (gibalno ovirani in/ali na invalidskem vozičku) in enega spremljevalca so na voljo vstopnice po znižani ceni. Na stadionu je na voljo tudi posebno območje (tribuna), ki je namenjeno posebej za gibalno ovirane in njihove spremljevalce.
Prošnjo za vstopnice po znižani ceni pošljejo direktno na Organizacijski odbor Pokljuka (tickets@biathlon-poljuka.com), ki bo odobrena samo ob predložitvi dokumenta, ki dokazuje stanje osebe s posebnimi potrebami.
Ob nakupu preko spleta se plača redna cena vstopnic.

UVELJAVLJANJE POVRAČIL V PRIMERU PREPOVEDI, ODPOVEDI ALI PRESTAVITVE PRIREDITVE – VRAČILO KUPNIN

Organizator bo v primeru prepovedi, odpovedi ali prestavitve prireditve kupcem povrnil kupnino v celoti, razen v primerih, kjer je to zapisano drugače.

Informacija za nakupe pred 14. decembrom 2020: 

Organizator vsem kupcem, ki so katerokoli vstopnico kupili pred ali vključno 14. 12. 2020, omogoča možnost povrnitve kupnine v celoti. Zahtevek za vračilo denarja mora biti oddan v pisni obliki do vključno 6. 1. 2021 na e-poštni naslov tickets@biatlon-pokljuka.com. Po tem datumu vračila niso več mogoča.

Organizator si pridržuje pravico, da vsem pravnim osebam in agencijam, ki so kupile katerokoli vstopnico pred ali vključno 14. 12. 2020, zadrži 10 % od celotne vrednosti nakupa. Zahtevek za vračilo denarja mora biti oddan v pisni obliki do vključno 6. 1. 2021 na e-poštni naslov tickets@biathlon-pokljuka.com. Po tem datumu vračila niso več mogoča.

Pogoji poslovanja po 14. decembru 2020: 

Organizator bo v primeru odpovedi svetovnega prvenstva ali v primeru izvedbe svetovnega prvenstva popolnoma brez gledalcev fizičnim osebam, ki so kupile vstopnico po 7. 1. 2021, povrnil kupnino v celoti razen administrativnih stroškov in stroškov obdelave v višini 13 % od celotnega zneska nakupa.
Organizator si pridržuje pravico, da v primeru odpovedi svetovnega prvenstva ali v primeru izvedbe svetovnega prvenstva brez gledalcev pravnim osebam in agencijam zadrži 10 % od celotne vrednosti nakupa.

—–

Minimalne ali upravičene spremembe pri izvedbi programa so pridržana pravica. V primeru odpovedi, spremembe datuma prireditve ali spremembe v programu, dodatni stroški, ki jih potrošnik utegne imeti (npr. stroški potovanja, hotel, stroški prodajnega mesta, stroški dostave, stroški plačil), ne bodo povrnjeni.
Meta Vidic Accommodation

KONKTAKTNA OSEBA

Meta Vidic
Namestitve & vstopnine

tickets@biathlon-pokljuka.com 

Službeni telefon: 04 279 19 19